Thuis Nieuws

TYF woont Internationale de Verlichtingsmarkt van Hong Kong (de Herfstuitgave) bij

Certificaat
Van goede kwaliteit Leiden van de hoge Machtsmaïskolf voor verkoop
Van goede kwaliteit Leiden van de hoge Machtsmaïskolf voor verkoop
Klantenoverzichten
Deze het volledige spectrum van TYF leds bespaarden mijn $50 voor een vergelijkbaar licht en PPF is werkelijk hoog. Dit is de enige manier ik in de toekomst ga gaan.

—— DE Anthony Jose

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws
TYF woont Internationale de Verlichtingsmarkt van Hong Kong (de Herfstuitgave) bij
TYF woont Internationale de Verlichtingsmarkt van Hong Kong (de Herfstuitgave) bij
TYF woont Internationale de Verlichtingsmarkt van Hong Kong (de Herfstuitgave) bij
 

Tijd: zevenentwintigste aan 30 Oktober 2019

Trefpunt: Hongkong, China

Cabine Nr.: 5b-A32


 

Ongeveer TYF

 

Van Shenzhentongyifang (TYF) Optoelectronic de Technologieco., Ltd, werd opgericht in Shenzhen, China in 2009 en gelegen in jinchengweg, Shajing-is de Stad, Bao'an-District, Shenzhen, een Nationale High-tech Ondernemingsnadruk op high-end LEIDEN apparatenpakket, MAÏSKOLF geïntegreerde technologische ontwikkeling, optische ontwerp en LEIDENE verlichtingsoplossingen. TYF streeft om in high-end machines voor volledig-automatisch productie en het verouderen testmateriaal te brengen ernaar om tot een belangrijke Internationale LEIDENE productiebasis te maken.

 

 

De hoofdproducten omvat MAÏSKOLF, tik-Spaander MAÏSKOLF, Melodieuze MAÏSKOLF, EMC 3030, EMC5050, EMC3535, de Hoge Machtszender van K2, Tuinbouwleds, AC LEIDENE Module en PCBA. TYF verleent volledige waaier van technische en professionele steun voor LEIDEN lichtbronontwerp, oplossingen en verlichtingstoepassingen.

 

Met het concept „Hoog - kwaliteit, Geen Tekort: , Voert TYF strikte kwaliteitscontrole volgens het ISO/TS16949-certificatiesysteem in elke stap van de grondstoffen aan technologisch ontwerp en aan de productie uit. De volledige reeks producten was certificaten door LM-80, en verkreeg certificaten van Ce, ROHS, EN62471, IS9001: 2008 en etcs. TYF verkreeg met succes het van het de KwalificatiesEvaluatiecomité van China Nationale certificaat van de het Laboratoriumerkenning (C N A S).

 

Met 10 jaar van bedrijfsontwikkeling op LEIDEN pakketgebied, heeft TYF de kernwaarden van „Klantgericht aangehangen, talent-Georiënteerd,“ het bedrijf eerlijkheid-Georiënteerdd krijgt de steun en het lof van onze cliënten. TYF streeft een wereldberoemd merk van high-power LEIDENE lichtbron te worden ernaar.

Met de geest van „Integriteit, Innovatie, Kwaliteit en Efficiency“, probeert TYF een hartstimulator en een positieve verdediger op het gebied van leiden te worden. Terwijl het verstrekken van prima LEIDENE verlichtingsproducten, betreft TYF meer op de mondiale milieukwesties van de klant de belangen en. TYF zal proberend houden en wijdend aan de oorzaak van menselijke opto-elektronica en van milieubescherming.

 

TYF bezit meer dan 50 octrooien, is TYF de high-tech onderneming van Shenzhen en de high-tech onderneming van China.

Bartijd : 2019-10-19 11:10:08 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
Shenzhen Tongyifang Optoelectronic Technology Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. Tongyifang

Fax: 86-755-85282351

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)